Groove Agent 4 with Cubase 8 elements

Post general topics related to Cubase Pro 8, Cubase Artist 8 and Cubase Elements 8 here.
Post Reply
CubodeAgua
New Member
Posts: 12
Joined: Sat May 21, 2016 5:24 pm
Contact:

Groove Agent 4 with Cubase 8 elements

Post by CubodeAgua » Mon May 23, 2016 5:37 am

Hello;

If I purchased Groove Agent 4 (not SE4) can I use it with Cubase 8 Elements?

Regards

CubodeAgua
New Member
Posts: 12
Joined: Sat May 21, 2016 5:24 pm
Contact:

Re: Groove Agent 4 with Cubase 8 elements

Post by CubodeAgua » Mon Jun 13, 2016 1:16 am

it seems that this forum is a bit quiet :cry:

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 3015
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: Groove Agent 4 with Cubase 8 elements

Post by Romantique Tp » Mon Jun 13, 2016 2:27 am

You can use any VST with Cubase Elements.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

CubodeAgua
New Member
Posts: 12
Joined: Sat May 21, 2016 5:24 pm
Contact:

Re: Groove Agent 4 with Cubase 8 elements

Post by CubodeAgua » Mon Jun 13, 2016 2:41 am

thanks

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests