multi out

Post general topics related to Cubase Pro 8, Cubase Artist 8 and Cubase Elements 8 here.
Post Reply
Lon Palmer
New Member
Posts: 14
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

multi out

Post by Lon Palmer »

Can someone tell me how to assign multiple outputs to the same midi track?

In Cubase 5, there was a feature called "multi-out", but I don't see anything like it in Cubase 8 pro. Is there another way to accomplish the same thing?

Thanks.

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 24925
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: multi out

Post by Martin.Jirsak »

Hi,

You can route one MIDI track to multiple outputs via MIDI Sends.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Lon Palmer
New Member
Posts: 14
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

Re: multi out

Post by Lon Palmer »

Thanks!

I'll try that.

Lon Palmer
New Member
Posts: 14
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

Re: multi out

Post by Lon Palmer »

Hi Martin,

I tried that, but ran into a dead end. Could you give me a little more detail? I want to send the output to three different instruments in Halion, and I don't see that appear on the list of sends.


Thanks,

Lon

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 24925
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: multi out

Post by Martin.Jirsak »

Hi,

Make sure, you are using a MIDI track, not an Instrument track, please.

See attached screenshot.
Attachments
Screen Shot 2016-05-08 at 21.48.09.png
(73.38 KiB) Not downloaded yet
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Lon Palmer
New Member
Posts: 14
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

Re: multi out

Post by Lon Palmer »

Thanks, that makes it clear.


L

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests