Unmapped ports and Cubase doesn't work...

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
Han5olo1
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Apr 22, 2014 6:45 pm
Contact:

Unmapped ports and Cubase doesn't work...

Post by Han5olo1 »

I have had no problem up until now....and typically I am on a deadline to submit sessions before a recording date booked....

My USB licencer now slowly glows every time and port I insert it and when cubaes loads its states Image

Can you help?

Regards

Han5olo1
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Apr 22, 2014 6:45 pm
Contact:

Re: My eliscencer USB is now glowing and Cubase doesn't work

Post by Han5olo1 »

PS I have loaded the control centre and ran maintenance for updates. No change

Tanant
Junior Member
Posts: 129
Joined: Mon Jan 14, 2013 7:43 am
Contact:

Re: My eliscencer USB is now glowing and Cubase doesn't work

Post by Tanant »

It looks like an audio interface problem. My elicenser has always glowed, I thought it was normal?
Cubase 8.5 Pro x64 | Windows 10 | Core i7 5820k | 32GB RAM | Steinberg UR22

User avatar
Dirk Stegemann
Steinberg Employee
Posts: 216
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:32 am
Contact:

Re: My eliscencer USB is now glowing and Cubase doesn't work

Post by Dirk Stegemann »

Tanant wrote:It looks like an audio interface problem. My elicenser has always glowed, I thought it was normal?
I would completely agree -- the USB-eLicenser seems to behave perfectly normal.

I'd recommend to create another thread with a title more appropriate to this audio problem, to help other forum users to find your question.
Dirk Stegemann
Software Developer & QA
SMTG Digital Unit - Services


Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany

Check out Steinberg on Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, SoundCloud and Google+!

User avatar
BriHar
Senior Member
Posts: 2159
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:10 pm
Contact:

Re: My eliscencer USB is now glowing and Cubase doesn't work

Post by BriHar »

Unless of course he means what he says, and it is actually glowing red hot.
:lol:
"...yes I think it can be easily done, just take everything down to Highway 61."

Sun Point Studio Turbenthal, Switzerland


Cubase Pro 10.5.20 - 64bit | Cubase AI 10.5 | WaveLab 9.0.10 - 64bit | PT10 | UR28M | UR44 | CMC-PD/4xFD/QC/AI/CH/TP | BCF2000 | Contour Shuttlexpress | Graphire Tablet | Cubendo Custom Keyboard | Lenovo E31 Workstation:Xeon E3-1225V2/3.2GHz; 14GB DDR3 SDRAM; 2x Intel-Flash520 SSD 180GB (C:/D:);1TB 7200rpm Sata3 (F:); DVD RW (E:); Ext. 3TB USB3 Freecom + WD 1TB; Nvidea GeForce GT 630 4GB DDR3 Video Ram AGP PCIE | Win 10 Pro 64 Bit

User avatar
Guillermo
Moderator
Posts: 511
Joined: Tue Oct 26, 2010 12:50 pm
Contact:

Re: My eliscencer USB is now glowing and Cubase doesn't work

Post by Guillermo »

Hello,

It seems it is not an e-Licenser problem.
You are most likely having problems with the Audio Interface, please read the following Knowledge base article.

https://www.steinberg.net/en/support/kn ... ndows.html

I will move this thread to the correct forum, and change the title.

Best regards,
GN
Guillermo Navarrete, Online Product Specialist
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, SoundCloud and Google+!

gmmccurdy
Junior Member
Posts: 194
Joined: Thu Dec 01, 2011 6:37 pm
Contact:

Re: Unmapped ports and Cubase doesn't work...

Post by gmmccurdy »

A complete signature would be nice so that we could see what type of interface you are using. :)
Mark
================================
Macbook Pro - OSX 10.11.3 - 2.3 GHz Intel Core i7
16GB 1600 MHz DDR3
500 Gig SSD Hard Drive
Presonus Firestudio Project I/O
Cubase 9
================================

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests