Can't sign in automatically!!

For users of legacy Steinberg Cubase software
User avatar
Sonico
Junior Member
Posts: 91
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:36 pm
Contact:

Can't sign in automatically!!

Post by Sonico »

Even when I select the option to sign me automatically each visit, my browser doesn't remember my credentials.
I' am using google chrome.
Any ideas?
Cubase Pro 10.5
Focusrite Clarett 8pre USB
Desktop: Windows 10 64bit, Intel Core i7 3.2 Ghz, 16 GB RAM.
Laptop: Windows 10 64 bit, Intel Core i7 1.8 Ghz, 16 GB RAM.

Lasso
Member
Posts: 516
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:10 am
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Lasso »

same here. Internet Explorer.
2015 MBP Retina @ 2,8 gHz, High Sierra, Cubase Pro 10, WaveLab Pro 9, UAD Apollo Twin, UAD Apollo Satellite Quad TB

User avatar
Quietly
Member
Posts: 335
Joined: Fri Dec 17, 2010 4:15 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Quietly »

+1 using Google Chrome
https://soundcloud.com/gerry-cooper-855281238
Studio One 4.6. Windows 10 Pro 64 bit. Intel Core 2 Quad CPU Q9550 @ 2.83 GHz 4GB RAM. ASUS Radeon R7-259 Graphics Card , Focusrite Scarlett 2i4. Komplete Kontrol S61 and HS80M Monitors. Komplete 10 Ultimate, Symphobia, Ozone 8 etc

samicide
Junior Member
Posts: 187
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:32 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by samicide »

yup
Cubase 9.5

MarkE
Junior Member
Posts: 82
Joined: Wed Dec 15, 2010 4:50 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by MarkE »

Same here IE8

Mark
Intel i7 920 2.66GHz, GA-EX58-UD5P, OCZ DDR3 4GB, NVidia 7200GS GC 256MB, Seagate 320GB, 2 x Seagate 1TB, Seasonic SS-650ET-F3 PSU, LG CD/DVD, Rack Case, 10 x USB 2, 3 x Firewire 400, 3 x Firewire 800, RME Fireface 800, 2 x UAD-2 Quads, 4 x UAD-1 (in Magma), Powercore Express, Midex 8, Win XP Pro SP3, Cubase 6.0.4, Wavlab 7.11

Bernard Focquet
Member
Posts: 222
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:00 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Bernard Focquet »

This new forum needs some fine tuning... It's a known issue and they are working on.
You can use Last Pass if you can't wait..

Cheers,
Bernard
Nuendo 10.x, Cubase Pro 10.x, Wavelab Pro 9.x
PCs Win7/Win10 x64, Sony DMX-R100, RME Digiface, TC Powercore, MCU Pro

fastlane
Junior Member
Posts: 79
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:06 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by fastlane »

same here on chrome
Emeraz
FastLane Studio

User avatar
Sonico
Junior Member
Posts: 91
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:36 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Sonico »

Glad I'am not alone!!
No problem here, I can wait a couple of days until it gets fixed :)

Thanks
Cubase Pro 10.5
Focusrite Clarett 8pre USB
Desktop: Windows 10 64bit, Intel Core i7 3.2 Ghz, 16 GB RAM.
Laptop: Windows 10 64 bit, Intel Core i7 1.8 Ghz, 16 GB RAM.

User avatar
matjones
Senior Member
Posts: 1323
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:44 pm
Location: Here....
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by matjones »

Same prob on FF 3.6.. but yeah teething problems and all that....
i bet it's on the list of 'fixes' for C6 ;)
Cubase 10.5.12 Asus Z390-Plus, i9 9900 @ (3.7) 5GHz, 64GB DDR4 3000Mhz RAM, RME Multiface II PCIe, SSL Alpha Channel/Fusion, UAD2 Octo/Solo/Quad, UA6176, Neve 8801/8803, Loads of plugs, WL10, Melodyne Studio 5, Arturia VC7, iZotope MPS, Eventide XI, Various toys, Telefunken, Neumann, AKG, Austrian Audio, Sontronics, Shure Mics, Adam A7X and Avantone monitors, AKG K702, ATH-M70x, Nektar P6, Warwick, Spector Basses, Gibson Les Paul Studio & loads of other junk.


Minds are like parachutes, they work best when they're open.

User avatar
playz123
Junior Member
Posts: 182
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:09 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by playz123 »

Ah, so it's not just me. I'm using Firefox 3.6.13
Cubase 10.5.12, Cubase 9.5.50, WaveLab 9.1.0, 2014 Mac Pro, 3.5 GHz, 6 core, OS 10.14.6, 32 GB RAM, RME Multiface II with HDSPe interface, CC121.

Guest

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Guest »

It's a "feature" :twisted:

User avatar
Sid Chigger
Junior Member
Posts: 62
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Sid Chigger »

epiphany wrote:It's a "feature" :twisted:
Touche'
C 8.5 & WL8 - Win 10 64 - 5960 - 32G - FF UFX - UAD-2 Quad x2, Octo x1

User avatar
PulsePsycle
Junior Member
Posts: 52
Joined: Fri Dec 17, 2010 4:20 am
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by PulsePsycle »

And we are all New Members again!! ;)
Latest version x64 - Win10 x64 - 12GB - i7 - M-Audio 2626 x 3 - ESI M8U XL x 3.
Favorite synths: Doepfer A100 System ,Oberheim SEM Pro, Moog Voyager, Korg Odyssey.

Guest

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Guest »

PulsePsycle wrote:And we are all New Members again!! ;)
If you prefer you can become "guested" yourself save the faceless men at midnight coming to take you away :evil:

User avatar
Keres
Junior Member
Posts: 119
Joined: Fri Dec 17, 2010 7:55 am
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Keres »

Me too on IE8
C6.0.7/ CC121/ XP 32 SP2/ 2xDelta 1010

Viking
New Member
Posts: 36
Joined: Fri Dec 17, 2010 9:07 am
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Viking »

+1 on IE8, annoying!

Viking
New Member
Posts: 36
Joined: Fri Dec 17, 2010 9:07 am
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Viking »

good profile pic Keres, are you as good and miseriable as him? :lol: :ugeek:

User avatar
Keres
Junior Member
Posts: 119
Joined: Fri Dec 17, 2010 7:55 am
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Keres »

Hi Viking -

You'd be surprised! :)
C6.0.7/ CC121/ XP 32 SP2/ 2xDelta 1010

billooms
New Member
Posts: 4
Joined: Wed Dec 15, 2010 4:49 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by billooms »

Same here on a Mac with Safari. I would have posted this in the "Cubase for Mac" section, but there is no such thing anymore.
Mac Pro 2.66G Quad Xeon, MacBook Pro

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3621
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by JMCecil »

billooms wrote:Same here on a Mac with Safari. I would have posted this in the "Cubase for Mac" section, but there is no such thing anymore.
Only people who are auto-signed in can see that forum.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

billooms
New Member
Posts: 4
Joined: Wed Dec 15, 2010 4:49 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by billooms »

JMCecil wrote:
billooms wrote:Same here on a Mac with Safari. I would have posted this in the "Cubase for Mac" section, but there is no such thing anymore.
Only people who are auto-signed in can see that forum.
That would explain it.
Mac Pro 2.66G Quad Xeon, MacBook Pro

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3621
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by JMCecil »

billooms wrote:
JMCecil wrote:
billooms wrote:Same here on a Mac with Safari. I would have posted this in the "Cubase for Mac" section, but there is no such thing anymore.
Only people who are auto-signed in can see that forum.
That would explain it.
I hope you know I was joking. There isn't a Mac forum.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

User avatar
Orbit-50
Junior Member
Posts: 67
Joined: Thu Dec 16, 2010 3:00 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by Orbit-50 »

Same here with Internet Explorer.




./-.
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Alienware i7 R3 loaded with billions of DAWS and plugins.

whitla
Junior Member
Posts: 147
Joined: Wed Dec 15, 2010 10:17 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by whitla »

Me too in Firefox 3.5.1.

Also if I have the forum open in one tab and then close that tab and then go to the forum again in another tab it does not remember that I am logged in.

Hmmmm.
Computer: Win 8 64bit, i7 CPU @ 3.2GHz 32GB ram,
audio card : Fireface UFX
Software etc: Cubase 8, Wavelab 7, BFD2, melodyne editor, Kontact, M-Tron, & tons of analog crap

whitla
Junior Member
Posts: 147
Joined: Wed Dec 15, 2010 10:17 pm
Contact:

Re: Can't sign in automatically!!

Post by whitla »

I think this thread really belongs in the forum issues forum.

Moderators please move us!!
Computer: Win 8 64bit, i7 CPU @ 3.2GHz 32GB ram,
audio card : Fireface UFX
Software etc: Cubase 8, Wavelab 7, BFD2, melodyne editor, Kontact, M-Tron, & tons of analog crap

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests