Cubase 6 Add Group problem

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
zeljkom
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jan 29, 2011 1:14 pm
Contact:

Cubase 6 Add Group problem

Post by zeljkom » Wed Feb 02, 2011 8:30 pm

If I want to add a group track, I can't see anything but Add and Cancel button. :shock:
Everything else is blackened in that add Group window.
I have tried it in Empty Project as in any other Project and it's not helping. Cannot add counts to Group.

Can someone help me with this one?
Asus P6T Deluxe | 6GB RAM | Intel i7 920 CPU | Windows 7 64Bit | Cubase 5/6 | Access Virus TI Snow

zeljkom
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jan 29, 2011 1:14 pm
Contact:

Re: Cubase 6 Add Group problem

Post by zeljkom » Wed Feb 02, 2011 8:32 pm

Ohh, and I updated Ati Graphic card HD4500 series.
Asus P6T Deluxe | 6GB RAM | Intel i7 920 CPU | Windows 7 64Bit | Cubase 5/6 | Access Virus TI Snow

zeljkom
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jan 29, 2011 1:14 pm
Contact:

Re: Cubase 6 Add Group problem

Post by zeljkom » Thu Feb 03, 2011 8:12 pm

Nobody has this problem? Can you open Add Group track and see everything like how many tracks to add, mono, stereo? Cause I can't. :?
Asus P6T Deluxe | 6GB RAM | Intel i7 920 CPU | Windows 7 64Bit | Cubase 5/6 | Access Virus TI Snow

zeljkom
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jan 29, 2011 1:14 pm
Contact:

Re: Cubase 6 Add Group problem

Post by zeljkom » Fri Feb 04, 2011 7:42 pm

Uninstalled and cleaned everything from Cubase 6 and installed again and it works now. I mean wtf?
Asus P6T Deluxe | 6GB RAM | Intel i7 920 CPU | Windows 7 64Bit | Cubase 5/6 | Access Virus TI Snow

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests