can't find the PRO plugin

All topics on the VST Connect products and Studio Pass
Post Reply
Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

installed the plugin 4.0.40.180 but alas, nuendo does not find the PRO plugin only SE. What could be the reason?
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

dr
Senior Member
Posts: 1087
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by dr »

what version of nuendo - does it have the 'cloud' menu item ?

Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

dr wrote:
Fri Apr 17, 2020 7:26 pm
what version of nuendo - does it have the 'cloud' menu item ?
10.2.20 bild 386 mac os catalina
yes in menu only SE
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

dr
Senior Member
Posts: 1087
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by dr »

odd - did you try a reinstall ?

Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

dr wrote:
Fri Apr 17, 2020 7:32 pm
odd - did you try a reinstall ?
Yes and more than once
here is a photo https://yadi.sk/i/4xoMfsU5oE0l1Q

I don’t see this plugin at all as if the installer did not install https://yadi.sk/i/4HT4iJ0ECiQejw
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

dr
Senior Member
Posts: 1087
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by dr »

did you try a rescan of the plugins

not in front of nuendo at the moment but shouldn't there also be a vst transit option in that menu too, at least on cubase there is . I'll check nuendo later.

-steve-
External Moderator
Posts: 9692
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by -steve- »

Do you have the Vst Connect Pro license?

Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

dr wrote:
Fri Apr 17, 2020 8:46 pm
did you try a rescan of the plugins

not in front of nuendo at the moment but shouldn't there also be a vst transit option in that menu too, at least on cubase there is . I'll check nuendo later.
Rescan did not help and yes I have a license
VST transit I have a license and also can not see it! but he thought only on Cubase pro
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

dr
Senior Member
Posts: 1087
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by dr »

just to confirm - Nuendo doesn't have the Transit menu item, but it shows VST connect for me ?

I also see VST connect PRO in the plugin manager

Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

yes I agree! but alas, as I do not try the menu, the plug-in itself does not appear for me. older version not help!!!
i have only this https://yadi.sk/i/pLzO4sSpyFLGNg
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

dr
Senior Member
Posts: 1087
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by dr »

the plugin is there ? VST Connect.vst3 ?

are you sure you have the PRO licence on your dongle - it's not free and doesn't come with Cubase or Nuendo - can you send a pic of your elicencer info ?

Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

dr wrote:
Sat Apr 18, 2020 4:52 am
the plugin is there ? VST Connect.vst3 ?

are you sure you have the PRO licence on your dongle - it's not free and doesn't come with Cubase or Nuendo - can you send a pic of your elicencer info ?
here is the key https://yadi.sk/i/1BxUH5_qK5ux1A
here the installation process https://yadi.sk/i/5YB64xWEaVQ5rQ
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

-steve-
External Moderator
Posts: 9692
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by -steve- »

You have to start the usage period.
Attachments
elcUsage.gif
(96.99 KiB) Not downloaded yet

Vadym_Osypenko
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Feb 18, 2015 12:30 pm
Contact:

Re: can't find the PRO plugin

Post by Vadym_Osypenko »

-steve- wrote:
Sat Apr 18, 2020 12:55 pm
You have to start the usage period.
you are the best! I didn’t think that I would need to activate it myself. I thought it itself activates when turned on! ust work
Vadym Osypenko | soundbox.pro & Sound Design Freelancer | Gdańsk, Poland

Nuendo 10 : Steinberg UR242, MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2013), 2,6 GHz Intel Core i5, 8 Gb DDR3, OS X 10.15.4

Post Reply

Return to “VST Connect”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest