CUBASE LE1 and WINDOWS 7

All about our Cubase LE and Cubase AI OEM bundle software.
Post Reply
Howard Eno
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Jan 12, 2011 7:06 am
Contact:

CUBASE LE1 and WINDOWS 7

Post by Howard Eno » Wed Jan 12, 2011 7:35 am

Gidday, I've been using Cubase LE1 for 6 years and have recently upgraded my PC which is running Windows 7. My old PC had Vista and it was fine. I have loaded it on and tried to use it but now come to the realisation that perhaps it's not compatible. I've checked the obvious "Properties/Compatibility" options and have also upgraded to LE 1.0.10.110 but with no luck. Has anyone out there been able to get LE1 to work on Windows 7..??? Are there any other upgrades available that may help??

celtsound
Member
Posts: 204
Joined: Thu Dec 16, 2010 7:23 am
Contact:

Re: CUBASE LE1 and WINDOWS 7

Post by celtsound » Wed Jan 12, 2011 11:39 am

LE1 does not work on 64bit operating systems (eg Win7).
Your only options I'm afraid are
1. Contact the manufacturer of your hardware as plead with them for an LE4 or LE5 disk (has been known to happen).
2. Buy a cheap interface with an LE4/LE5 disc
3. Buy something like Cubase Essentials outright.
Cubase LE1.08, Tascam US144, Vista HP 32bit, Toshiba Satellite.

"If music be the food of love, play on" - Shakespeare
Please don't send me IM's without asking first.

Howard Eno
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Jan 12, 2011 7:06 am
Contact:

Re: CUBASE LE1 and WINDOWS 7

Post by Howard Eno » Thu Jan 13, 2011 8:12 am

Thanks. I may have a look at Cubase Essential.

Post Reply

Return to “Cubase LE and Cubase AI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests