Channel strip module 'exclusive mode' doesn't open up

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
Kingpinn
New Member
Posts: 15
Joined: Mon Aug 15, 2016 8:05 am
Contact:

Channel strip module 'exclusive mode' doesn't open up

Post by Kingpinn »

Hey guys one question here. C9 WIN user here.

Was thinking of throwing a channel strip on my recording chain for monitoring

and figured out that there is 'exclusive mode' for channel strip modules.

Hovering mouse cursor over the title bar of a module, opens up a message 'shift+click to open in exclusive mode'

But shift+click doesn't open up anything at all.

Have googled it but no info whatsoever but the fact that it's been around since version 7 or so.

You guys have any ideas on this or is this just a bug???

Thanks in advance.

User avatar
JACKnight
Member
Posts: 228
Joined: Wed Feb 09, 2011 2:23 am
Location: Little Britain, Ontario, Canada
Contact:

Re: Channel strip module 'exclusive mode' doesn't open up

Post by JACKnight »

It's marvelous what you'll find on the Google....like this short reference...

Exclusive mode for channel
strip modules Individual channel strip modules can now be shown in exclusive mode to improve overview on small monitors. Exclusive Mode is accessed with the menu button beside the Racks button in the MixConosle toolbar then select "Show One Channel Strip Type".

Cheers
Dell Precision Workstation - 2x Xeon QuadCore 2.4Ghz / 24GB ram / NVidea GTX1050ti / 4x 600GB 15kRPM SAS drives / RME HDSP 9652 w/MIDI add-on / Fireface 802-ADI-8pro / UAD 2 Octo / Mackie MCU Pro - Cubase 10.5.12, Nuendo 8.3.20, Wavelab 10.0.40

Kingpinn
New Member
Posts: 15
Joined: Mon Aug 15, 2016 8:05 am
Contact:

Re: Channel strip module 'exclusive mode' doesn't open up

Post by Kingpinn »

Thanks! Now it makes sense

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests