Can't hear the "Beep" metronome

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
lacklogic
New Member
Posts: 12
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:52 am
Contact:

Can't hear the "Beep" metronome

Post by lacklogic » Mon Jul 11, 2011 5:10 am

I cannot make the metronome work or give me any audio output whatsoever. The MIDI metronome works when I assign a device for playback, but I am struggling to figure out why I cannot get the beep version of the metronome to produce and sound (or any indication of sound for that matter - i.e. meter feedback, etc)

Any suggestions? :roll:

Thanks!

Steve

User avatar
Scab Pickens
Senior Member
Posts: 1831
Joined: Thu Dec 16, 2010 7:27 am
Location: Davenport, IA USA
Contact:

Re: Can't hear the "Beep" metronome

Post by Scab Pickens » Mon Jul 11, 2011 6:47 am

Do you have the click enabled in VST Connections?

I'm still on Studio 5, but it should be the same in 6 from the documentation I've looked at.

Image
Windows 10 | Cubase Pro 10.5 | WaveLab Elements 8 | Dorico 3 SE | Focusrite Pro 40

lacklogic
New Member
Posts: 12
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:52 am
Contact:

Re: Can't hear the "Beep" metronome

Post by lacklogic » Tue Jul 12, 2011 5:44 am

Wow... totally forgot that was there. That did it. Thanks!

Steve

User avatar
Scab Pickens
Senior Member
Posts: 1831
Joined: Thu Dec 16, 2010 7:27 am
Location: Davenport, IA USA
Contact:

Re: Can't hear the "Beep" metronome

Post by Scab Pickens » Tue Jul 12, 2011 7:56 am

Glad I could help. 8-)

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests