Don't see any presets of plugins - kind of solved

All topics on WaveLab 9 and WaveLab Elements 9
Post Reply
trito
Junior Member
Posts: 78
Joined: Thu Dec 16, 2010 8:25 am
Contact:

Don't see any presets of plugins - kind of solved

Post by trito » Fri Mar 29, 2019 9:01 am

Can't find any presets in most plugins i.e. in Plugins Alliance bundle. In 32 bit version they are seen.
Pictures attached for comparison.


cheers

Trito
WL 9.5.50.JPG
(245.9 KiB) Not downloaded yet
WL 9.1.0.JPG
(314.25 KiB) Not downloaded yet
Last edited by trito on Wed Jun 05, 2019 9:48 am, edited 1 time in total.
Windows 7 Professional (64) SP1
ACPI x64-based PC
Intel Core i7-3960X CPU @ 3.30GHz
16 GB Ram
RME Fireface 800
NVIDIA Quadro 600
SX-3, C-6, C-9.5 Pro, C-10.0.15, WL-6, WL-9.5.50 Pro

User avatar
Justin P
Senior Member
Posts: 2423
Joined: Fri Aug 12, 2011 12:49 pm
Location: Milwaukee, WI USA
Contact:

Re: Don't see any presets of plugins

Post by Justin P » Fri Mar 29, 2019 1:47 pm

I could be wrong but it looks like one screen shot shows the VST2 version of the plugin, and one shows VST3.

The two plugin formats have somewhat different preset workflows. Maybe it's a clue.
https://www.mysteryroommastering.com/https://www.justincarlperkins.com/
https://www.facebook.com/groups/WaveLab/

iMac Pro 3.0GHz 10-Core • 64GB RAM • SSD for OS and audio • MacOS 10.14.6
Mac Mini 3.2 GHz Intel Core i7 (6-Core) • 32GB RAM • SSD for OS and audio • MacOS 10.14.6

RME AES HDSPe, MUTEC MC-3+ Smart Clock USB, Grace m905, Grace m900

trito
Junior Member
Posts: 78
Joined: Thu Dec 16, 2010 8:25 am
Contact:

Re: Don't see any presets of plugins

Post by trito » Fri Mar 29, 2019 3:06 pm

Indeed but anyway - no presets available... Perhaps I'll try to reinstall and see what happens. - checked and nothing :/
thanks
Windows 7 Professional (64) SP1
ACPI x64-based PC
Intel Core i7-3960X CPU @ 3.30GHz
16 GB Ram
RME Fireface 800
NVIDIA Quadro 600
SX-3, C-6, C-9.5 Pro, C-10.0.15, WL-6, WL-9.5.50 Pro

trito
Junior Member
Posts: 78
Joined: Thu Dec 16, 2010 8:25 am
Contact:

Re: Don't see any presets of plugins - kind of revealed

Post by trito » Wed May 29, 2019 8:53 am

Nobody helped me so I had to do it myself ;)

Seems that in WV 9.5 presets are searched in \Program Data\VST3 Presets folder\
but all presets are stored in \Users\User name\VST3 presets\plugin. So I have to copy them manually. Not cool...
Windows 7 Professional (64) SP1
ACPI x64-based PC
Intel Core i7-3960X CPU @ 3.30GHz
16 GB Ram
RME Fireface 800
NVIDIA Quadro 600
SX-3, C-6, C-9.5 Pro, C-10.0.15, WL-6, WL-9.5.50 Pro

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 9 | WaveLab Elements 9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest