Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post Reply
voteforpedro
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Aug 20, 2016 1:03 am
Contact:

Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by voteforpedro » Sat Aug 20, 2016 1:13 am

I am able to do it on stereo channels but not on the mono channels.

Unable to do it on either an ipad2 and an iphone 6 plus


Two months ago was fine but then it just stopped working.

It doesn't allow me to access the panning area. It is just just black with no indicator whatsoever.

Already checked the manual, youtube, user forums and don't seem to find anything.


Any help would be greatly appreciated!!!!

jh055
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Jun 20, 2011 1:11 pm
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by jh055 » Sun Sep 18, 2016 4:16 am

Plus one! This is a legit issue, they seem to have broken this on last app update. I have asked Greg Ondo about it, but so far no response. It's a fairly important feature to me.

User avatar
mr.roos
Senior Member
Posts: 1345
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by mr.roos » Thu Sep 22, 2016 9:23 pm

Well, you guys are right, the feature does not exist, but do you really need it? I need the app to run my home studio so it's valuable to me, but this feature I don't see as being important. Are you guys mixing on your iPad or something? I mix on my desktop DAW screen and only use the iphone and the ipad to remotely control recording sessions. What am I missing?
Cubase 10 Pro from SX3, WaveLab Pro 9.5, iC Pro remote app, Win10 64-bit (1903 update installed), Intel i7 8700 Coffee Lake 6-Core 3.2GHz, 32G DDR4 3200, Gigabyte Z390 Designare MB, Radeon RX570 Graphics card, Mackie 1640i (FireWire via TI chipset PCI-E card), M-Audio Keystation 61es controller via an M-Audio Midi-Sport 1X1.

User avatar
bonso
New Member
Posts: 24
Joined: Sat Aug 24, 2013 4:58 pm
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by bonso » Fri Dec 23, 2016 1:36 am

same issue here not able to pan mono channels anymore :oops:
Cubase Elements 7.0.8
i7 2600 8GB
Windows 7 x64
RME Multiface
Midex 8

dr
Junior Member
Posts: 144
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by dr » Mon Dec 24, 2018 12:37 pm

just bumping this as I'm having the same problem with IC pro.

stereo channels are fine - mono channels have no panner displayed

windows/ipad cubase 10.0.10

dr
Junior Member
Posts: 144
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by dr » Mon Jan 21, 2019 5:59 pm

another bump for this - any SB employees want to comment.

I've had a mysteinberg ticket open for a month but SB support haven't had the courtesy to reply !

dr
Junior Member
Posts: 144
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by dr » Mon Feb 04, 2019 5:33 pm

another bump

jh055
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Jun 20, 2011 1:11 pm
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by jh055 » Thu Mar 14, 2019 7:06 pm

Please SB, respond to this. Was a feature, now broken, very helpful when recording stacks of vocals remotely.(As in a booth) not for mixing, just for ease of tracking and hearing other parts better..

No update to IC pro in over a year..can we expect one?

Thanks!

dr
Junior Member
Posts: 144
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:43 am
Contact:

Re: Unable to pan mono channels on Cubase IC Pro

Post by dr » Thu Mar 14, 2019 9:04 pm

I had a reply from SB after nearly 3 months ....

Georges from support eventually said

"I have been made aware that is issue was reported back in 2015.
I really doubt that it will be addressed"

great support and service from steinberg !

Post Reply

Return to “Cubase iC Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest