Promt for new location window - Stuck in desktop

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
McBuddha
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Feb 17, 2014 4:01 pm
Contact:

Promt for new location window - Stuck in desktop

Post by McBuddha » Fri Oct 05, 2018 10:52 am

Hello all! For some peculiar reason my Cubase 9.5 leaves me with only the option "Desktop" to choose location for a new project.
I want Cubase to promt for a new location and I have checked the box for that. This have always worked fine but since yesterday
the window "Set Project Folder" only gives me the "Desktop" option. :?: I need to start from the common "This Computer" level.
Really frustrating. Any ideas?

(The word "Skrivbord" in the picture is Swedish for "Desktop" and Dan is my name)
Attachments
Prompt.jpg
(28.57 KiB) Not downloaded yet

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3772
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Promt for new location window - Stuck in desktop

Post by Prock » Mon Oct 08, 2018 3:31 pm

A recent computer OS update maybe? What happens when you click on "Dan"? What computer OS?

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.0.40, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest