MediaBay - no sound?

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
june11
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Jul 14, 2018 1:53 pm
Contact:

MediaBay - no sound?

Post by june11 » Sat Jul 14, 2018 2:07 pm

Cubase 8.5
When selecting audio files in MediaBay, I don't hear their sound. I click on the file, and also on the play button in the previewer below, but no sound.
I have to drag them into Groove Agent to hear what they sound like.
What can I do?
Thanks!
Jan
Schermafbeelding 2018-07-14 om 14.39.28.png
(342.2 KiB) Not downloaded yet

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 15923
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: MediaBay - no sound?

Post by Martin.Jirsak » Mon Jul 16, 2018 9:49 am

Hi and welcome,

Open VST Connections. In the Studio tab add a Monior 1 bus and route it to your main output. All Cubase previews are routed to this Monitor 1 bus internally. Then open Outputs tab and set the Stereo Out bus to Not Connected (to don't get the output signal twice).
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

june11
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Jul 14, 2018 1:53 pm
Contact:

Re: MediaBay - no sound?

Post by june11 » Mon Aug 06, 2018 6:33 pm

problem solved, thanks a lot Martin!

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests