some requests for H6

All feature requests and suggestions for upcoming releases of HALion 6 and HALion Sonic 3 can be posted here.
Post Reply
User avatar
ggc
Senior Member
Posts: 1434
Joined: Thu Feb 17, 2011 6:17 am

some requests for H6

Post by ggc » Fri Feb 10, 2017 6:06 pm

hi =)

1. Edit->Sample->Main -> sample start/end
- rightclick option to display bars/beats view and not only samples (basically if you change the ruler/timeline display to bars n beats, the change is reflected in the bottom part in the "sample start/end/range" section)

2. Live recorder
- option to "snap to X bars" so it will record a perfect loop (basically record input automatically until the next bar after pressing stop - or the ability to manually add more empty space for the loop to resolve

3. Skylab
- It would be nice if we could drag our own samples into skylab
(for purpose of content creation)

not priorities (maybe #1 out of all others) , but something to think about ;)

thx=)

p.s. undo should also undo screens;)

wickfut
New Member
Posts: 27
Joined: Fri Apr 08, 2016 10:04 pm
Contact:

Re: some requests for H6

Post by wickfut » Fri Feb 10, 2017 10:58 pm

ggc wrote:hi =)

3. Skylab
- It would be nice if we could drag our own samples into skylab
(for purpose of content creation)
You can, you drag them on to the right side browser window.
i7 6700k. A&H Qu-Pac/Prism Callia , Windows 10/64. Cubase 10 Pro

User avatar
stralner
New Member
Posts: 17
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:46 am
Contact:

Re: some requests for H6

Post by stralner » Mon Feb 13, 2017 11:28 am

ggc wrote:hi =)

1. Edit->Sample->Main -> sample start/end
- rightclick option to display bars/beats view and not only samples (basically if you change the ruler/timeline display to bars n beats, the change is reflected in the bottom part in the "sample start/end/range" section)

2. Live recorder
- option to "snap to X bars" so it will record a perfect loop (basically record input automatically until the next bar after pressing stop - or the ability to manually add more empty space for the loop to resolve

3. Skylab
- It would be nice if we could drag our own samples into skylab
(for purpose of content creation)

not priorities (maybe #1 out of all others) , but something to think about ;)

thx=)

p.s. undo should also undo screens;)
But you can replace the sampels i skylab, Zones tab/sampel osc. to the right you can chose replace sampel :D
Great music comes from your soul , not from your brain!!!

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest