VST Connect SE

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
User avatar
Steve1977
Junior Member
Posts: 82
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:42 am
Contact:

VST Connect SE

Post by Steve1977 » Sat Dec 10, 2016 10:43 pm

Upgraded to Pro 9, no problems all good and loving the upgrade.
Only small issue I've got is that vst connect doesn't seem to be working for me. Transit is fine, but the Connect tries to load it all and then says connect hasn't installed correctly.
I've looked for connect se in the installer and on the SB website, but can't see it. Anyone point me in the right direction?
Cubase Pro 10 / Wavelab Pro 9.5 / Halion 6 / HSO / The Grand 3 / Tribework / BFD 3 / Kemper Rack / Windows 10 64bit / Saffire Pro 40 / UAD2 Satellite & Pci / Waves 10

PC / Windows 10

User avatar
Steve1977
Junior Member
Posts: 82
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:42 am
Contact:

Re: VST Connect SE

Post by Steve1977 » Sun Dec 11, 2016 1:46 am

I seem to have solved this myself. I had to load VST connect se as an insert on a channel just to get it up and running. Then it let me log in and now it seems to be ok.
Cubase Pro 10 / Wavelab Pro 9.5 / Halion 6 / HSO / The Grand 3 / Tribework / BFD 3 / Kemper Rack / Windows 10 64bit / Saffire Pro 40 / UAD2 Satellite & Pci / Waves 10

PC / Windows 10

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: manuel_trnd123 and 15 guests