Antares install to Cubase7

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
fts55555
New Member
Posts: 8
Joined: Tue Nov 17, 2015 11:01 am
Contact:

Antares install to Cubase7

Post by fts55555 » Thu Feb 11, 2016 11:30 am

I have activated an auto tune on an ILok device, i can't seem to get my PC to recognize the install.

On activation, i chose the PC VST...was it not supposed to be under VST?

any good links or help will be good.

User avatar
mroekalea
Senior Member
Posts: 1378
Joined: Thu Dec 16, 2010 11:12 am
Contact:

Re: Antares install to Cubase7

Post by mroekalea » Thu Feb 11, 2016 12:50 pm

Try to supply more information, as I do not fully grasp your problem situation.
Menoj

If nothing goes right, go left!


Win10, 3930K@3.2Ghz, 32GB, 2 x DELL u2713hm monitors (5120 x 1440), monitoring: ADAM P22A with SUB8, Audient ID14 & Behringer XR18 & Focusrite safire pro 26IO, Cubase 9.5 pro & artist 8.5, wavelab 9.5 elements, HSO, RND Portico 5033, CC121, Cubase IC pro, Halion 6, GA4, VG2, Arturia Analog Lab, TRacks CS grand + all custom elements, BFD3, Amplitube 3&4 (fender, orange, SVX collections, slash), Z3TA+2, HSO library, many Waves plugs, Plugin Alliance plugins (BX, SPL, Maag & Elysia), NI Komplete 11 Ultimate, AIR instrument expansion pack v3, Melodyne Studio v4, Soundtoys 5, Lexicon native PCM reverb bundle, UJAM Virtual Guitarist complete bundle, SoniVox Premium collection, Ezkeys upright & Vintage Fender Jazz basses, Fender Bassman 100, Markbass TTE500 , FMC Neo 2128 cab

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests