AD2

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
tomsw
Junior Member
Posts: 68
Joined: Wed Jun 17, 2015 1:06 pm
Contact:

AD2

Post by tomsw » Thu Oct 22, 2015 12:08 pm

Someone who have addictive drums2 ?

Is it working ok in windows 10 and Cubase 8?
Cubase Pro 9.5|Windows 10, 64 bit|
Intel i7, 4790K, 3,5 GB | 16 GB Ram
SSD Samsung 850 pro 250 GB,
SSD Samsung 860 500 GB.
HD WD Black 2 TB, Geforce 970

Interface Roland Quad-Caputure UA-55
Addictive drums , Amplitube (for base and guitar)

User avatar
mroekalea
Senior Member
Posts: 1378
Joined: Thu Dec 16, 2010 11:12 am
Contact:

Re: AD2

Post by mroekalea » Fri Dec 18, 2015 5:23 pm

Tried it at a friends studio and it works on windows 10 64 bit, awesome midi grooves by the way in AD2 !!!
Menoj

If nothing goes right, go left!


Win10, 3930K@3.2Ghz, 32GB, 2 x DELL u2713hm monitors (5120 x 1440), monitoring: ADAM P22A with SUB8, Audient ID14 & Behringer XR18 & Focusrite safire pro 26IO, Cubase 9.5 pro & artist 8.5, wavelab 9.5 elements, HSO, RND Portico 5033, CC121, Cubase IC pro, Halion 6, GA4, VG2, Arturia Analog Lab, TRacks CS grand + all custom elements, BFD3, Amplitube 3&4 (fender, orange, SVX collections, slash), Z3TA+2, HSO library, many Waves plugs, Plugin Alliance plugins (BX, SPL, Maag & Elysia), NI Komplete 11 Ultimate, AIR instrument expansion pack v3, Melodyne Studio v4, Soundtoys 5, Lexicon native PCM reverb bundle, UJAM Virtual Guitarist complete bundle, SoniVox Premium collection, Ezkeys upright & Vintage Fender Jazz basses, Fender Bassman 100, Markbass TTE500 , FMC Neo 2128 cab

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests