Cubase 8 Plugins in 6.5

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
TDI90
Junior Member
Posts: 83
Joined: Wed Sep 02, 2015 1:35 am
Contact:

Cubase 8 Plugins in 6.5

Post by TDI90 » Wed Sep 02, 2015 2:06 am

Hi,

I own Cubase 8; upgraded from 6.5. Is it possible to have Cubase 6.5 see and use the new Cubase 8 plugins?

Thanks
Dell E6530
i7-3740QM
8GB RAM
Nvidia MVS5200
Dual SSD drives (OS + AUDIO)
Windows 10 (Anniverary Update)
Cubase 8.0.40 64bit

User avatar
bluzkat
Member
Posts: 292
Joined: Sun Jan 02, 2011 11:36 am
Contact:

Re: Cubase 8 Plugins in 6.5

Post by bluzkat » Tue Sep 08, 2015 11:11 am

No, I don't believe so, sorry.
Peace...
bluzkat


i7 3770, 32 GB DDR3 RAM, Win 7 Pro 64 bit, nVidia GTX 650, Cubase Pro 8.5.15, Nektar P6

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3850
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Cubase 8 Plugins in 6.5

Post by Prock » Tue Sep 08, 2015 7:37 pm

Mmmm, interesting...

I don't have CB6.5 but I would think they would work with it (but I have been wrong before. ;) ). Have you tried adding the CB8 plugin path in CB6.5? If you give it a shot please report findings. Thanks. :)

Regards. 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.5, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest