no Prologue Presets at all?

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
matthacksteiner
New Member
Posts: 32
Joined: Sun Dec 15, 2013 9:44 pm
Contact:

no Prologue Presets at all?

Post by matthacksteiner » Thu Nov 27, 2014 4:16 pm

Hi!

I am using Cubase 7.5.3 on OSX 10.9.5 and it's my first try with prologue - but I can't find any presets. Though all other synth and drum machine have presets. I completely reinstalled cubase and still no presets...

Is this normal? Were can I find them?

Thanks,
Matt
DAW: OSX 10.12.x | 32GB RAM | Cubase 9.x
Slave: Win 7 | 32GB RAM | VEPRO5 | MIR

toniodelyon
New Member
Posts: 9
Joined: Thu Apr 19, 2012 8:01 am
Contact:

Re: no Prologue Presets at all?

Post by toniodelyon » Sat Jan 24, 2015 5:27 pm

The same for me.

Do you have solved it ?

cpabien10
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Oct 25, 2015 11:45 am
Contact:

Re: no Prologue Presets at all?

Post by cpabien10 » Sun Feb 21, 2016 7:56 pm

I've got the same problem.

Heeeeelp needed, thx :cry:

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest