Backbone bug in Windows

All topics on Backbone
Post Reply
cap10nrg
New Member
Posts: 1
Joined: Fri Oct 16, 2020 6:42 pm
Contact:

Backbone bug in Windows

Post by cap10nrg »

Hey All
I was doing a tutorial video on Backbone and found a bug in Windows... If you try to open a sample from the file system option, file names never show. If you would like to see what I mean see the video at: https://youtu.be/Oe_mcCxGceg?t=223

Thank you!

SirG
New Member
Posts: 36
Joined: Sun Jul 26, 2020 6:58 am
Contact:

Re: Backbone bug in Windows

Post by SirG »

I also am on Windows (10) and can't see my samples

Gerrit Junge
Steinberg Employee
Posts: 193
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:30 pm
Contact:

Re: Backbone bug in Windows

Post by Gerrit Junge »

A click on the "+" will display/load "Layers" and not "samples", whereas drag'n drop will import a sample into the respective layer.
For details please have a look here: viewtopic.php?f=302&t=190171
best regards
Gerrit
Senior Quality Engineer
VST Instruments
Steinberg Media Technologies GmbH

Post Reply

Return to “Backbone”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest