Page 1 of 1

Opening 9.5 Montages dodgy

Posted: Mon Nov 04, 2019 4:26 am
by suntower
I can't figure out why, but when opening 9.5 montages, it says it makes an exact copy and then... often fails to open the 'exact copy'.

Anyone else? I have never had this severe a bug w WL. Showstopper in using WL10.

Re: Opening 9.5 Montages dodgy

Posted: Mon Nov 04, 2019 7:56 am
by PG
and then... often fails to open the 'exact copy'.
What happens then? Do you see an error message?

Re: Opening 9.5 Montages dodgy

Posted: Tue Nov 05, 2019 7:52 am
by suntower
PG wrote:
Mon Nov 04, 2019 7:56 am
and then... often fails to open the 'exact copy'.
What happens then? Do you see an error message?
No error. I just get the WL background screen like I never opened the Montage.

However, it seems like I try again... on another day perhaps... it -will- open. And once I get it saved in the WL10 format, it's fine.

What I mean is that if it fails, it seems to fail over and over and over again. But then I try again tomorrow and it's -fine-.

Driving me nuts as it's happened 7-8 times now.

I guess I'll soon have all my projects in WL10 format, but frankly I don't -trust- WL10 yet. I've never had a significant file issue like this with WL in 17 years so this makes me want to stick with 9.5 for a while.

AnythingI can do to help you diagnose?

Re: Opening 9.5 Montages dodgy

Posted: Tue Nov 05, 2019 8:29 am
by Rat
I have to say that I have not experienced this. So far, it's opened them flawlessly, adding the '10' to the name and copies the plugins faithfully.

Does this only happen when a plugin chain is saved with the montage?

Re: Opening 9.5 Montages dodgy

Posted: Tue Nov 05, 2019 8:38 pm
by suntower
Rat wrote:
Tue Nov 05, 2019 8:29 am
I have to say that I have not experienced this. So far, it's opened them flawlessly, adding the '10' to the name and copies the plugins faithfully.

Does this only happen when a plugin chain is saved with the montage?
Well... basically every Montage I have has some sort of plug-in chain. So I can't really say otherwise.

Re: Opening 9.5 Montages dodgy

Posted: Wed Nov 06, 2019 3:10 am
by Rat
Ok ... so what I am thinking is that perhaps ... if there's a common plugin ... that might be causing some random comparability error.

Maybe try and create a new montage as usual in 9.5 ... but without a plugin chain. Save that and then see if the issue in 10 is the same.