Masterrig bug in Wavelab Elements 10

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
Rycar
New Member
Posts: 9
Joined: Wed Oct 16, 2019 1:59 pm
Contact:

Masterrig bug in Wavelab Elements 10

Post by Rycar » Tue Oct 29, 2019 7:38 pm

Wavelab Elements 10 (10.0.5), Windows 10/64bit:

1.) Masterrig-Window (the big one with EQs) opens every time after Wavelab is minimized and then maximized again, even if I have closed it before.
(deleting %appdata%/Steinberg/Wavelab folder is no solution).

2.) Master sliders (left/right) not linked after Wavelab is opened 2nd time.

Reproduce it:

- Windows key + R
- %appdata%/Steinberg
- delete wavelab folder (resetting wavelab)
- open Wavelab
- create empty window, press ok
- Master sliders are linked, fine so far
- close Wavelab
- open Wavelab
- create empty window, press ok
- Master sliders are not linked anymore!

Thanks for your help.

Rycar
New Member
Posts: 9
Joined: Wed Oct 16, 2019 1:59 pm
Contact:

Re: Masterrig bug in Wavelab Elements 10

Post by Rycar » Mon Nov 04, 2019 8:04 pm

Can anyone confirm this?
Will use 9.5 till things get fixed.

Pin2Hot
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Nov 04, 2019 9:05 pm
Contact:

Re: Masterrig bug in Wavelab Elements 10

Post by Pin2Hot » Mon Nov 04, 2019 9:13 pm

I too also have this problem, and glitches playing back audio as well.
I'm also going back to 9.5

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 10 | WaveLab Elements 10”

Who is online

Users browsing this forum: StevenW, vespesian and 3 guests