Multi Audio File Rendering Error

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
randress
New Member
Posts: 9
Joined: Thu Nov 06, 2014 8:36 pm
Contact:

Multi Audio File Rendering Error

Post by randress » Tue Oct 15, 2019 10:02 pm

Hi PG,

Congrats on the release of version 10! In the last version I was able to use a watch folder processor to rename a file based off of some Cart info (Cart Number and Title) in the file. Then it would make an mp3 and a wav file version and place them in Subfolders. Now I am getting this error
Wavelab 10 Error.png
(103.29 KiB) Not downloaded yet
Any ideas?
Thanks,
Rick

PG
Moderator
Posts: 7066
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Multi Audio File Rendering Error

Post by PG » Tue Oct 15, 2019 10:28 pm

Please send me your batch processor file, so that I can look at the problem more easily.
Philippe

randress
New Member
Posts: 9
Joined: Thu Nov 06, 2014 8:36 pm
Contact:

Re: Multi Audio File Rendering Error

Post by randress » Tue Oct 15, 2019 10:49 pm

Thanks PG!

Here is a link to the file.

https://www.dropbox.com/s/oonhbstt2eiuu ... tproc?dl=0

Adamcal
Junior Member
Posts: 77
Joined: Sun Dec 27, 2015 5:23 am
Contact:

Re: Multi Audio File Rendering Error

Post by Adamcal » Wed Oct 16, 2019 7:40 am

I'm having a similar possibly related issue in V10. I've had a process where I take a folder full of files, put them all into 4 different batch convertors, then press 'Run All' V9.5 has no problem running all batches 4 in sequence one after the other.

but in V10 it stops after the first batch with the message "this file is already being processed"

however If I don't press 'Run All' and instead just press 'start' manually for each batch after the previous one finishes, It works fine.

If I had to guess, during 'Run All' I would say WL10 is not waiting long enough between batches and trying to do 2 things at once.
Adam Calaitzis
Toyland Recording Studio
http://www.toyland.com.au

PG
Moderator
Posts: 7066
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Multi Audio File Rendering Error

Post by PG » Fri Nov 01, 2019 8:17 pm

@randress I can't reproduce the problem. But I might know the reason: you batch processor refers to audio file format presets. If these preset were not copied from WaveLab 9.5 to WaveLab 10, then the process won't be able to run.
I am speaking about this folder:
\AppData\Roaming\Steinberg\WaveLab Pro 10.0\Presets\AudioFileFormat\Master\

If you still thing files are ok, please zip this folder and send it to me. Thanks.
Philippe

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 10 | WaveLab Elements 10”

Who is online

Users browsing this forum: Justin P, pwhodges and 3 guests