Inbuilt EQs seem to be shifting by themselves???

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
GNP
Junior Member
Posts: 128
Joined: Sat Mar 18, 2017 2:46 pm
Contact:

Inbuilt EQs seem to be shifting by themselves???

Post by GNP » Wed Nov 06, 2019 8:44 am

I'm having this very weird problem in Nuendo 10.

Whenever I do my EQ moves, and have them in place as desired - after awhile, all the EQ points seem to SHIFT towards the left by themselves!

It's like there's a ghost in Nuendo.

I've attached 2 screenshots.

The first screenshot shows the original positions of the EQ nodes.

The second screenshot shows how the positions of those nodes have shifted by themselves towards the left!

This is driving me crazy, as I can no longer depend on using Nuendo's inbuilt EQ anymore. Please help!
Attachments
EQ-2.jpg
(63.23 KiB) Not downloaded yet
EQ-1.jpg
(67.21 KiB) Not downloaded yet
Win10 Pro 64bit | i9-7940X, 14-core CPU | 128G RAM, 3200MHz | UAD 2-QUAD DSP Card | BLACKMAGIC Decklink Mini Monitor GPU | ASUS Phoenix GTX 1060 6GB GPU | AMD Radeon HD 7400 Series GPU | CORSAIR 850W PSU | One SSD OS HDD, Four 6TB HDDs

Lemur, iPad Pro 12.9", iConnectivity MIDI2+

RME Fireface UCX, latest firmware and drivers
Antelope Isochrone OCX Clock

ASUS X299 Deluxe BIOS CPU: Everything disabled, except Hyperthreading & Intel Turbo Boost Max 3
Steinberg Power Scheme activated

http://www.graynoteprods.com

GNP
Junior Member
Posts: 128
Joined: Sat Mar 18, 2017 2:46 pm
Contact:

Re: Inbuilt EQs seem to be shifting by themselves???

Post by GNP » Wed Nov 06, 2019 9:27 am

okay you know what, I'm a total buffoon.

I'm using Lemur as a controller and as it turns out, it had alot of crap commands that were intefering with Nuendo.
I deleted everything I didn't need, and now everything works as expected.

Sorry for wasting your time, lol
Win10 Pro 64bit | i9-7940X, 14-core CPU | 128G RAM, 3200MHz | UAD 2-QUAD DSP Card | BLACKMAGIC Decklink Mini Monitor GPU | ASUS Phoenix GTX 1060 6GB GPU | AMD Radeon HD 7400 Series GPU | CORSAIR 850W PSU | One SSD OS HDD, Four 6TB HDDs

Lemur, iPad Pro 12.9", iConnectivity MIDI2+

RME Fireface UCX, latest firmware and drivers
Antelope Isochrone OCX Clock

ASUS X299 Deluxe BIOS CPU: Everything disabled, except Hyperthreading & Intel Turbo Boost Max 3
Steinberg Power Scheme activated

http://www.graynoteprods.com

Getalife2
Member
Posts: 592
Joined: Sat May 24, 2014 3:32 pm
Contact:

Re: Inbuilt EQs seem to be shifting by themselves???

Post by Getalife2 » Wed Nov 06, 2019 4:51 pm

No need to apologize it was intriguing for a moment.
N10.0.20 - i7 5960X/32 GB at 4.3GHz with x7 SSDs - Win 7/64 - 2x RME MADI - 3X UAD-2 Quad - VEP

User avatar
audiomonkeys
Junior Member
Posts: 144
Joined: Fri Apr 20, 2012 9:25 pm
Contact:

Re: Inbuilt EQs seem to be shifting by themselves???

Post by audiomonkeys » Wed Nov 06, 2019 5:56 pm

Buffoons are very smart!
Nuendo 10.2.10 , Video Decoder for Avid DNxHD(R) Spectralayers Pro 6 Pro Tools Ultimate 2019.10
Mac Pro 5.1 3.33 Ghz - 12 core, 32 Bg RAM. OS10.12.6 Smart AV Tango +12 fader Ext, Dolby Atmos Suite, Blackmagic Intensity Pro - 5 litres of good Japanese Sake (and more coming) and 100% no CRACK plugins

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests