Change order Groups, Outs, Inputs aux on Routing

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Nuendo 8 can be posted here.
Post Reply
marciojhs
New Member
Posts: 29
Joined: Sun Aug 28, 2011 12:50 pm
Contact:

Change order Groups, Outs, Inputs aux on Routing

Post by marciojhs » Thu Apr 18, 2019 12:12 pm

Hi

It is a pain after i've created aux, groups or outputs, they maintain the order that i inicially created. Sometimes i create more aux, groups or ins/outs (CMD+F4), and i can't change the order off the buses, Auxs or groups..! My template it's a bit complicated, and with all desorganize doesn't help me at all with my workflow.. It's a simple thing that i love in pro fools. When i change the Bus Order, they stay in the same order when Routing things. Even when i change things in the console, it changes the order in the buses. In nuendo it doesn't.

Thank you

User avatar
fenderchris
Senior Member
Posts: 1320
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:30 pm
Location: Planet Palmer
Contact:

Re: Change order Groups, Outs, Inputs aux on Routing

Post by fenderchris » Thu Apr 18, 2019 4:01 pm

+1

I agree.

If I forget to add a bus after having to re-enter them all because Nuendo has for some reason lost all the settings, they remain in the order they were entered.

It is not even possible to drag things up or down the list to re-order them.
Chris

The Archers - give it a rest already!

Windows-10 Pro 64-bit v.1903.

PC: i7 Quad core 2.66GHz, 24GB ram.
Screens: LG 4K 3440x1440, AG-Neovo 1280x1024 (x2).

Hardware: RME FireFace UFX, MR816CSX (x2), SmartAV Tango-1 + 12-fader expansion, MOTU Midi Express 128, UAD-2 Quad, Lexicon PCM-91, Lexicon MPX-550, TC-Fireworx, Roland V-Drums TD-20X, Nektar Panorama P1.

Software: Nuendo-7.1.40, Nuendo-8.1.10, Nuendo-10 Trial, Wavelab-Elements-9.5, Halion-5, Halion Sonic 2, Kontakt-5, Cubase iCPro for iPhone and Android (killed by its parents at birth), Omnisphere, Trillian.

marciojhs
New Member
Posts: 29
Joined: Sun Aug 28, 2011 12:50 pm
Contact:

Re: Change order Groups, Outs, Inputs aux on Routing

Post by marciojhs » Tue Apr 23, 2019 1:56 am

fenderchris wrote:
Thu Apr 18, 2019 4:01 pm
+1

I agree.

If I forget to add a bus after having to re-enter them all because Nuendo has for some reason lost all the settings, they remain in the order they were entered.

It is not even possible to drag things up or down the list to re-order them.
agree!

Ian Livy
New Member
Posts: 22
Joined: Thu Jan 27, 2011 4:03 pm
Contact:

Re: Change order Groups, Outs, Inputs aux on Routing

Post by Ian Livy » Fri May 03, 2019 11:51 am

+1
http://www.ianlivingstone.net
Windows 10
Nuendo 10.1.0 Build 236
Henry HVR 200A vacuum cleaner

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests