Nasty - Copy Volume BUG !

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Nuendo 8 can be posted here.
Post Reply
gigicarlo
New Member
Posts: 20
Joined: Wed Jan 28, 2015 10:39 pm
Contact:

Nasty - Copy Volume BUG !

Post by gigicarlo » Fri Aug 03, 2018 9:26 pm

Please fix this !!

And by the way, why did you switch the colors of pre / postfader sends ???

Very weird !

Just doing copy and paste ..

https://vimeo.com/281971044

User avatar
MattiasNYC
Grand Senior Member
Posts: 3328
Joined: Thu Dec 16, 2010 9:27 am
Contact:

Re: Nasty - Copy Volume BUG !

Post by MattiasNYC » Sat Aug 04, 2018 3:46 pm

This is the "feature requests" section, not bug report section. It's for making requests for new features.
Nuendo 7.1.4 / Lynx TWO-B / Windows 10 Pro 64-bit / Ryzen 1700 3.7GHz (oc) / 16GB Corsair Vengeance DDR4@3200MHz / Nvidia GTX 660 / ASUS x370-A mobo/ 500GB WD Blue system drive / Crucial BX100 250GB SSD media / spinners for library/backup ::::: iZotope RX / Phoenixverb Surround / DaVinci Resolve / Faderport / Applied Acoustics UltraAnalog / my pet pony Frank

gigicarlo
New Member
Posts: 20
Joined: Wed Jan 28, 2015 10:39 pm
Contact:

Re: Nasty - Copy Volume BUG !

Post by gigicarlo » Sat Aug 04, 2018 8:03 pm

Feature Request is: Please Fix that !!

Forum Question:
Where is the "bug report" - section ?

Looked everywhere and did not find it ....

User avatar
MattiasNYC
Grand Senior Member
Posts: 3328
Joined: Thu Dec 16, 2010 9:27 am
Contact:

Re: Nasty - Copy Volume BUG !

Post by MattiasNYC » Sat Aug 04, 2018 8:20 pm

Typically people post bugs in the general section.
Nuendo 7.1.4 / Lynx TWO-B / Windows 10 Pro 64-bit / Ryzen 1700 3.7GHz (oc) / 16GB Corsair Vengeance DDR4@3200MHz / Nvidia GTX 660 / ASUS x370-A mobo/ 500GB WD Blue system drive / Crucial BX100 250GB SSD media / spinners for library/backup ::::: iZotope RX / Phoenixverb Surround / DaVinci Resolve / Faderport / Applied Acoustics UltraAnalog / my pet pony Frank

gigicarlo
New Member
Posts: 20
Joined: Wed Jan 28, 2015 10:39 pm
Contact:

Re: Nasty - Copy Volume BUG !

Post by gigicarlo » Mon Aug 06, 2018 1:04 pm

Thread can be deleted, because i moved it to section "General"

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: mac88104 and 1 guest