All instruments are missing on Mac Halion 5 & Groove Agent

All topics on HALion 4, HALion 5 and Steinberg's VST workstations HALion Sonic 1 and HALion Sonic 2
Post Reply
seastar
New Member
Posts: 2
Joined: Tue May 10, 2016 6:24 pm
Contact:

All instruments are missing on Mac Halion 5 & Groove Agent

Post by seastar »

Hello,
I installed Halion 5 and Groove Agent 4 on Mac OS X El Capitan; however, I can't see any instrument in the instrument list for both Halion 5 and Groove Agent 4 as it seems on the screenshots below. There wasn't any problem on Windows version of Groove Agent 4 (but I have never used Halion 5 on Windows).
Can you please help me to solve this problem?
Groove Agent 4.png
(446.86 KiB) Not downloaded yet
Halion 5.png
(253.88 KiB) Not downloaded yet

User avatar
Matthias Quellmann
Moderator
Posts: 910
Joined: Tue Mar 01, 2011 9:44 am
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Re: All instruments are missing on Mac Halion 5 & Groove Age

Post by Matthias Quellmann »

Hi,

please make sure that you don't have any filters set in the MediaBay. The screenshot of HALion shows that you are looking for Groove Agent kits in the World Percussion library which leads to zero results.

Have you updated both to the latest versions?
Matthias Quellmann - Senior Marketing Manager
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Checkout Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

seastar
New Member
Posts: 2
Joined: Tue May 10, 2016 6:24 pm
Contact:

Re: All instruments are missing on Mac Halion 5 & Groove Age

Post by seastar »

I selected "All instrument sets", I also updated Halion 5 and Groove Agent 4 to latest version, but nothing has changed.

Post Reply

Return to “Halion 5 | Halion 4 | Halion Sonic | Halion Sonic 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest