Page 1 of 1

Virtual Keyboard

Posted: Sun Apr 10, 2016 9:25 am
by Leonard_A
Hi all

I wondered if I can use the virtual keyboard using the standalone version of Halion 5?

Seem like I need to have my midi controller to play it. Otherwise I need to use it inside Cubase and use its build-in virtual keyboard.

I want to create new sound on the go using my laptop keyboard and H5 only.

Thank you

Re: Virtual Keyboard

Posted: Fri Apr 15, 2016 11:05 am
by Leonard_A
Nobody using Halion 5 here ?
5 days and not advices. Shocking o.O

Re: Virtual Keyboard

Posted: Wed Sep 07, 2016 12:19 pm
by Brian Roland
You could use Bome MIDI Translator and loopMIDI to build a controller from your QWERTY keyboard.