Page 1 of 1

can H5 Load yamaha motif sample sets ?

Posted: Wed Apr 08, 2015 6:21 am
by mozizo
can H5 Load yamaha motif sample sets ?

i have some samples purchased for my motif keyboard and as yamaha own steinberg, i'm trying to figure if its possible to load those motif format sample sets into H5.. that would be nice.

Re: can H5 Load yamaha motif sample sets ?

Posted: Wed Apr 08, 2015 9:30 am
by Matthias Quellmann
Hi,

Unfortunately it is not possible to load Motif sets into HALion.

Re: can H5 Load yamaha motif sample sets ?

Posted: Wed Apr 08, 2015 9:58 am
by mozizo
Mmm could be great to have it though as I have sound sets from Yamaha, 3rd party, and my own for motif.. I feel H5 is somehow neglected from steiny Yamaha and third-party companies regarding sampled sound sets.. Especcially good pianos and other acoustic sounds and ethnic..
Anyway thanks for the info, and I hope there will be in future better integration with Halion reading other format libraries, (probably not all functionality but importing,mapping, looping etc)and at least with Yamaha products