DEactivate HAlion 5

All topics on HALion 4, HALion 5 and Steinberg's VST workstations HALion Sonic 1 and HALion Sonic 2
Post Reply
sudeshdream
New Member
Posts: 13
Joined: Wed Jun 24, 2015 6:27 am
Contact:

DEactivate HAlion 5

Post by sudeshdream »

I bought orriginal halion 5 pack...but i want to sale it now...How can i do it??

I want to know thats posible to Sale me??

sudeshdream
New Member
Posts: 13
Joined: Wed Jun 24, 2015 6:27 am
Contact:

Re: DEactivate HAlion 5

Post by sudeshdream »

I also used MY cubase pro8 e licsencer only...can i sale halion 5??

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 2877
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: DEactivate HAlion 5

Post by Romantique Tp »

Follow these steps: http://www.steinberg.net/en/support/kno ... tware.html

You can't deactivate your license, you'll have to buy a new eLicenser and ship it to your buyer. For more details see the link above.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

Post Reply

Return to “Halion 5 | Halion 4 | Halion Sonic | Halion Sonic 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest