BUG - Can't rename audio clips at the same time

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
jditmer0
New Member
Posts: 49
Joined: Sun Jun 26, 2011 12:31 am
Contact:

BUG - Can't rename audio clips at the same time

Post by jditmer0 » Mon Jun 03, 2019 8:54 am

Can't rename audio clips at the same time after selecting multiple recorded files

1) Start new project
2) add audio track
3) record audio for 3 seconds then hit stop
4) on the same audio track select a new place to record and record audio for 3 seconds then hit stop
5) select both tracks. Upper left hand corner under "file", rename the audio files.
6) only the left-most audio file is renamed.

Hope to see an update thanks
-john

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3742
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: BUG - Can't rename audio clips at the same time

Post by Prock » Wed Jun 05, 2019 12:46 am

I don’t remember ever using this method.. so a question:
Is this a method that was working and now has stopped or is it a method you are asking for?

Regards. 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.0.20, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

jditmer0
New Member
Posts: 49
Joined: Sun Jun 26, 2011 12:31 am
Contact:

Re: BUG - Can't rename audio clips at the same time

Post by jditmer0 » Sat Jul 06, 2019 9:10 am

This is something that used to work, and now it does not.
-john

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest