eLicenser trouble

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
zephonic
Junior Member
Posts: 164
Joined: Thu Jan 06, 2011 6:49 pm
Location: LA
Contact:

eLicenser trouble

Post by zephonic » Wed May 15, 2019 9:20 pm

I recently updated to the latest version of 9.5 and have been experiencing issues with the eLicenser.

On startup, a warning will pop up saying no valid license detected or license expired and 'click ok to abort'. It is increasingly frequent, too.

Any advice on how to resolve this? Thanks.

MacOS Sierra 10.12.6 | 2009 Mac Pro (flashed to 2010)
Cubase 9.5.50 - Halion 6 - HalionSonic 3 - assorted plugins/instruments
2009 MacPro | 3.33GHz 6-core | 24GB RAM | OSX 10.12.6
Avid Mbox3Pro
iPad 5 - iOS12 - Cubase iC Pro

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3739
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: eLicenser trouble

Post by Prock » Fri May 17, 2019 1:05 pm

zephonic wrote:
Wed May 15, 2019 9:20 pm
I recently updated to the latest version of 9.5 and have been experiencing issues with the eLicenser.

On startup, a warning will pop up saying no valid license detected or license expired and 'click ok to abort'. It is increasingly frequent, too.

Any advice on how to resolve this? Thanks.

MacOS Sierra 10.12.6 | 2009 Mac Pro (flashed to 2010)
Might be related to this?

viewtopic.php?f=286&t=160528

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.0.20, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest