Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
toniodelyon
New Member
Posts: 13
Joined: Thu Apr 19, 2012 8:01 am
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by toniodelyon »

Hello
It is the same for me since this week.
How to fix it for Cubase 9.5 ?

toniodelyon
New Member
Posts: 13
Joined: Thu Apr 19, 2012 8:01 am
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by toniodelyon »

Hello
It is the same for me since this week.
How to fix it for Cubase 9.5 ?

toniodelyon
New Member
Posts: 13
Joined: Thu Apr 19, 2012 8:01 am
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by toniodelyon »

Hello
In my case, it's ok now with an update of elicenser.
Now, the hub works.
Regards

juneb
New Member
Posts: 6
Joined: Wed Feb 14, 2018 8:39 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by juneb »

I have the same issue but copying those files didn't fix it. I have Win 8.1 - does that make a difference?

User avatar
minotaurrrrrr
New Member
Posts: 14
Joined: Thu Oct 02, 2014 2:23 am
Location: New York / Los Angeles / Seattle
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by minotaurrrrrr »

I'm having the same issue. Cubase 10 Pro.

Hub not connecting but I am obviously connected. Restarted. Nothing.
MacBook Pro • 2.6GHz Quad Core i7 • 16 GB 1600 MHz DDR3 • 10.14.6 •
Cubase 10.5 Pro / Oberheim SEM • OmniSphere 2 • Komplete Kontakt 12 • Arturia Suite • Prophet V • Iris • M32 Native Instruments Keyboard • Ableton Live 10 • Bitwig 3

Bbillyc
New Member
Posts: 3
Joined: Wed May 09, 2018 9:02 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by Bbillyc »

I have the same problem now with CB9.51 pro on windows 10 beginning two weeks ago. Tried moving the dll's but no luck. This problem seems to have been around a long time probably with several different causes. Has anyone figured it out yet?

lahatte
Member
Posts: 217
Joined: Fri Dec 30, 2016 12:02 am
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by lahatte »

Update the eLicenser software and it should work again.
Cubase, Windows 10, 64Gb RAM

Horst
New Member
Posts: 22
Joined: Thu Mar 28, 2013 1:56 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by Horst »

RicKelly wrote:
Wed Sep 04, 2019 5:11 pm
Likewise..this has only started this week... odd.
Running Windows 10 and Cubase 9.5 Artist
Hub just sits there saying no Internet Connection Detected.. but obviously the system is online...

Wondering if something else is broken / about to break?
Did you try the suggested solution written on top of this post?
Regards, Horst

Cubase Pro 10.5 (and earlier versions)
WaveLab Pro 10 (and earlier versions)

User avatar
arznable
New Member
Posts: 12
Joined: Tue May 27, 2014 7:50 am
Location: Toronto
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by arznable »

lahatte wrote:
Sun Sep 22, 2019 5:06 am
Update the eLicenser software and it should work again.
Yes, updating eLicenser solved the Cubase Steinberg Hub connection problem for me, thanks a lot! :)

affenmusik
New Member
Posts: 1
Joined: Fri Sep 07, 2018 12:27 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by affenmusik »

Updating my eLicenser fixed my problem with internet-connection (CB 10, Win 10)

Horst
New Member
Posts: 22
Joined: Thu Mar 28, 2013 1:56 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by Horst »

You are right. With Cubase 10 and Cubase 10.5 it works just by using the current eLicenser-SW.
Regards, Horst

Cubase Pro 10.5 (and earlier versions)
WaveLab Pro 10 (and earlier versions)

anter
New Member
Posts: 5
Joined: Sat Nov 23, 2019 3:46 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by anter »

lahatte wrote:
Sun Sep 22, 2019 5:06 am
Update the eLicenser software and it should work again.
Worked!

gman121
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Oct 22, 2016 9:16 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by gman121 »

That's excellent information, I'm sure...but could you say that in English for me?
Sorry..I'm just a lowly songwriter...

gman121
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Oct 22, 2016 9:16 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by gman121 »

HORST .... I was being a little sarcastic.Sorry... I meant to say can you give me that info in layman's terms instead of computer-ese.
Thanks for the reply!

Horst
New Member
Posts: 22
Joined: Thu Mar 28, 2013 1:56 pm
Contact:

Re: Hub doesn't Connect issue with Cubase Pro 9.5

Post by Horst »

There used to be a problem in Cubase to show online content in the Hub-Window starting with Cubase 7.

To solve it for Windows PC's you needed to copy 2 files as described in one of the oldest posts.

Since Cubase 10 the topic was solved by Steinberg. You just need to make sure that you have at least the eLicenser-SW with the described version or newer.

You don't need to understand all the technical backgrounds. If you face any problems with the Hub just post it here or send me a private message.
Regards, Horst

Cubase Pro 10.5 (and earlier versions)
WaveLab Pro 10 (and earlier versions)

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest