Can't change grid line in key editor anymore

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
sky19880611
New Member
Posts: 14
Joined: Tue Aug 01, 2017 6:46 pm
Contact:

Can't change grid line in key editor anymore

Post by sky19880611 »

I accidentally made some change in key editor, and now the quantize option become gray, and I can't change the number of grid line anymore.
The screenshot is in the attachment, please help.
Thanks.
grid locked.PNG
(40.48 KiB) Not downloaded yet

KHS
Member
Posts: 708
Joined: Wed Dec 20, 2017 4:05 pm
Contact:

Re: Can't change grid line in key editor anymore

Post by KHS »

You have changed your grid from Bars+Beats to time, change it back to bars+beats and you should be good to go.
Cubase Pro 10.0.60 - Audient ID22 - Adam A7X - Adam Sub 7 - Windows 10 Latest build - I7-7700K@4,5GHz - Gigabyte GTX1070 Xtreme Gaming - 16GB RAM - Gigabyte Gaming 5 Z270 mobo - Corsair MP510 960 GB - Corsair MP510 1920 GB - Samsung 840 EVO 240 GB - Crucial MX300 525 GB.

Lifac
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Feb 26, 2020 5:46 am
Contact:

Re: Can't change grid line in key editor anymore

Post by Lifac »

don't you read the part where he says it's gray and he can't change it? gees...
Same thing happens to me... for days, and I can't correct it.

Voex0
New Member
Posts: 3
Joined: Fri Aug 03, 2018 12:55 pm
Contact:

Re: Can't change grid line in key editor anymore

Post by Voex0 »

I've just had the same problem after resetting preferences. KHS's solution worked.
cubase.jpg
(115.71 KiB) Not downloaded yet

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests