[CAN-12379] Cubase 9.5 not showing recording waveforms

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
User avatar
Prock
Senior Member
Posts: 2462
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: [CAN-12379] Cubase 9.5 not showing recording waveforms

Post by Prock » Wed Dec 06, 2017 4:49 pm

So the final work around for missing waveforms until CB 9.5.10 is issued is this...

https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-u ... re-missing

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 9.5.10, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: VB3, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Snoe
New Member
Posts: 14
Joined: Wed Oct 07, 2015 12:05 pm
Contact:

Re: [CAN-12379] Cubase 9.5 not showing recording waveforms

Post by Snoe » Fri Jan 12, 2018 1:14 pm

Hi. Has there been an update on this yet? I'm having the same issue.

Bhavik Patel
New Member
Posts: 19
Joined: Wed Aug 23, 2017 3:18 pm
Location: Surat, India
Contact:

Re: [CAN-12379] Cubase 9.5 not showing recording waveforms

Post by Bhavik Patel » Fri Jan 12, 2018 4:26 pm

Snoe wrote:
Fri Jan 12, 2018 1:14 pm
Hi. Has there been an update on this yet? I'm having the same issue.
Yes. Try 9.5.10 update to fix this.
Go to your Steinberg account asap..

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: mbsmike, peakae and 8 guests