no halion sonic se ??

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
User avatar
Tony H
Member
Posts: 337
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

no halion sonic se ??

Post by Tony H » Tue Dec 13, 2016 11:27 pm

hi all i updated from cubase8.5***
as a clean install reformatted HD the whole hog
after a few mins i discovered that HS SE is gone....
is this normal or have i got a bad install file once again??
pls reply
cheers
T
Last edited by Tony H on Wed Dec 14, 2016 7:22 pm, edited 1 time in total.
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

User avatar
Grim
Grand Senior Member
Posts: 5064
Joined: Thu Jan 06, 2011 5:08 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Grim » Wed Dec 14, 2016 12:35 am

Did you make sure to download a full installer as you were clean installing?
i7 5820k @3.7Ghz, 16Gb, W10Pro, Cubase 9.0x, Cubase 8.5.x, Audient iD22, Zoom UAC-2, Wavelab Elements 9.x, Nektar Impact GX61

User avatar
Tony H
Member
Posts: 337
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Tony H » Wed Dec 14, 2016 1:23 pm

hi Grim
i guess..
it was what i got when i brought the product
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

User avatar
Grim
Grand Senior Member
Posts: 5064
Joined: Thu Jan 06, 2011 5:08 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Grim » Wed Dec 14, 2016 4:43 pm

I would think being as it's such an old version you're updating from that they would have sent the full vs but who knows.

Check the file size....it should be over 10.5Gb. If not then download full installer from your MySteinberg account.
i7 5820k @3.7Ghz, 16Gb, W10Pro, Cubase 9.0x, Cubase 8.5.x, Audient iD22, Zoom UAC-2, Wavelab Elements 9.x, Nektar Impact GX61

User avatar
Tony H
Member
Posts: 337
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Tony H » Wed Dec 14, 2016 7:21 pm

got it
my bad
Duh !!!

:roll: :roll: :roll: :lol:
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

User avatar
Tony H
Member
Posts: 337
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Tony H » Wed Dec 14, 2016 7:23 pm

Grim wrote:I would think being as it's such an old version you're updating from that they would have sent the full vs but who knows.

Check the file size....it should be over 10.5Gb. If not then download full installer from your MySteinberg account.
my bad again 8.5 sorry Grimm , :D
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

User avatar
Grim
Grand Senior Member
Posts: 5064
Joined: Thu Jan 06, 2011 5:08 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Grim » Wed Dec 14, 2016 8:56 pm

Aha...not so old....so deffo the installer is only the main programme. All content and some other stuff (Halion SE apparently ;) ) will be re-used from earlier versions
i7 5820k @3.7Ghz, 16Gb, W10Pro, Cubase 9.0x, Cubase 8.5.x, Audient iD22, Zoom UAC-2, Wavelab Elements 9.x, Nektar Impact GX61

User avatar
Tony H
Member
Posts: 337
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: no halion sonic se ??

Post by Tony H » Fri Dec 16, 2016 9:58 am

all sorted now
thanks Grim
i feel stupid , it wssoooooooooo obvious ,,lol
lesson i learned never to install stuff after a looooooong night
cheers bro
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests