Cubase 9 bug with Eucon and S6

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
vudoo
Junior Member
Posts: 89
Joined: Sat Aug 31, 2013 8:05 am
Contact:

Cubase 9 bug with Eucon and S6

Post by vudoo » Tue Dec 13, 2016 5:04 am

My Avid S6 was working great with CB 8.5, under 9 it's quite buggy. Master and automation module are not working.

J-S-Q
Member
Posts: 978
Joined: Fri Jan 14, 2011 1:45 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: Cubase 9 bug with Eucon and S6

Post by J-S-Q » Tue Dec 13, 2016 5:14 am

Not sure if this is in any way related but with an Avid S3, I'm no longer able to mute/unmute VCA tracks form the controller. Do you have this issue on your S6?
Cubase Pro 9, Win10
CPU: AMD Threadripper 1920X. MOTHERBOARD: Gigabyte Aorus X399. RAM: 16GB Corsair Vengeance LPX. GRAPHICS CARD: Gigabyte GV-N96TSL GeForce 9600GT. SYSTEM DRIVE: Samsung 950 Pro M.2 SSD. AUDIO INTERFACE: Steinberg MR816-CSX CONTROLLER: Avid S3, Avid Artist Transport

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests