Page 1 of 1

VST Connect SE

Posted: Sat Dec 10, 2016 10:43 pm
by Steve1977
Upgraded to Pro 9, no problems all good and loving the upgrade.
Only small issue I've got is that vst connect doesn't seem to be working for me. Transit is fine, but the Connect tries to load it all and then says connect hasn't installed correctly.
I've looked for connect se in the installer and on the SB website, but can't see it. Anyone point me in the right direction?

Re: VST Connect SE

Posted: Sun Dec 11, 2016 1:46 am
by Steve1977
I seem to have solved this myself. I had to load VST connect se as an insert on a channel just to get it up and running. Then it let me log in and now it seems to be ok.