Wavelab CD burning problem

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
Analmo
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Jul 11, 2019 7:10 am
Location: Frankfurt
Contact:

Wavelab CD burning problem

Post by Analmo » Thu Jul 11, 2019 8:29 am

Hi guys and gals,
i am having a problem burning a CD with WL9.5,i ve set up my audio montage but when i try to burn my CD(8x) the writting speed goes really fast and then within a couple of minutes it shows that the CD has been succesfully writen but there is nothing on it.Has anybody experienced this?
cheers

User avatar
Thomas W. Bethel
Member
Posts: 528
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:43 pm
Location: Oberlin, OH
Contact:

Re: Wavelab CD burning problem

Post by Thomas W. Bethel » Thu Jul 11, 2019 3:22 pm

Do you have the test CD burning checked in the burning window?
Thomas W. Bethel
Managing Director
Acoustik Musik, Ltd.
Room With a View Productions
http://www.acoustikmusik.com/

Doing what you love is freedom.
Loving what you do is happiness.

Celebrating 24 years in business in 2019

Rospoverde
Junior Member
Posts: 74
Joined: Mon Mar 23, 2015 10:47 am
Contact:

Re: Wavelab CD burning problem

Post by Rospoverde » Thu Jul 11, 2019 9:11 pm

Hi Analmo, not exactely the same happens to me but something of very similar ... Maybe this link can help you?
viewtopic.php?f=244&t=163426&p=879372#p879372
Alex

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 9 | WaveLab Elements 9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests