Bug with spectral editing after saving the file

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
lukes99
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 21, 2016 11:11 am
Contact:

Bug with spectral editing after saving the file

Post by lukes99 » Mon May 13, 2019 3:52 pm

Hi,

I have a weird problem, when applying a -20db gain reduction to a selection in spectral edit, everything is ok until I save the file and it messes the selection... impossible to do the correction I want, the file is saved messed.
Here are screens of the situation :

The original :
Capturewl1.JPG
(17.32 KiB) Not downloaded yet
Once edited :
Capturewl2.JPG
(18.19 KiB) Not downloaded yet
Once saved :
Capturewl3.JPG
(17.27 KiB) Not downloaded yet
It's driving me nuts ! :shock:

PG
Moderator
Posts: 6658
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Bug with spectral editing after saving the file

Post by PG » Mon May 13, 2019 4:09 pm

Are you using WaveLab 9.5.50?
Philippe

lukes99
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 21, 2016 11:11 am
Contact:

Re: Bug with spectral editing after saving the file

Post by lukes99 » Mon May 13, 2019 6:52 pm

yes

I tried several sections in the file and other files, and it's not always the case, sometimes it works, sometimes not...

PG
Moderator
Posts: 6658
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Bug with spectral editing after saving the file

Post by PG » Mon May 13, 2019 9:20 pm

Are you using WaveLab 9.5.50?
Philippe

lukes99
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 21, 2016 11:11 am
Contact:

Re: Bug with spectral editing after saving the file

Post by lukes99 » Tue May 14, 2019 9:09 am

yes 9.5.50

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 9 | WaveLab Elements 9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests