Serious error in unknown plugin

All topics on WaveLab 9 and WaveLab Elements 9
Post Reply
frodebass
New Member
Posts: 41
Joined: Mon May 14, 2018 6:58 am
Contact:

Serious error in unknown plugin

Post by frodebass » Mon Mar 18, 2019 12:59 am

I'm getting these vague unknown errors in wavelab pro 9.5.4
Anyone have any ideas what is happening?
Win 10 home, 64 bit

Running in the main editor with master section disabled.
Attachments
Wavelab unknown.jpg
(98.83 KiB) Not downloaded yet

PG
Moderator
Posts: 6697
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Serious error in unknown plugin

Post by PG » Mon Mar 18, 2019 7:47 am

Please give more information about how you are operating in WaveLab.
Philippe

frodebass
New Member
Posts: 41
Joined: Mon May 14, 2018 6:58 am
Contact:

Re: Serious error in unknown plugin

Post by frodebass » Mon Mar 18, 2019 8:26 am

I'm in the default edit window, I had some effects in the master section, but since I had rendered the external and internal processing, these were disabled through the on/off button. In parallel I was working on a montage of 4 of clients tracks. However I noticed a strange cutoff at the end of a file and wanted to check outside in the editor, so I hit E it "edit source" and this is when the error came. Same time, at the end of the file. Maybe it's a problem with this files ending? No issues with any others, and its generated by a realtime render in wavelab.

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 9 | WaveLab Elements 9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests