Feature request - Record Window Sizing

All topics on WaveLab 9 and WaveLab Elements 9
Post Reply
User avatar
djtricky
New Member
Posts: 27
Joined: Wed Dec 29, 2010 9:12 pm
Location: Los Angeles, Ca
Contact:

Feature request - Record Window Sizing

Post by djtricky » Wed Mar 06, 2019 3:46 am

Greetings all.

Hello PG - it's been looong time since I've had a request. (mainly because I've been so satisfied with Wavelab over the years - Thank you !)
Forgive me if this has already been discussed, but I did a search and didn't find a similar topic.

What is the likelihood of a modular or reduced record window option? Since the beginning, the record window has taken up quite a bit of real estate on screen. I record into the montage regularly with multiple 'lanes' (doing multiple takes) and it becomes cumbersome to have to re-position the record window as the cursor scrolls across the screen or zoom around constantly to re-position my view. Would it be possible to include in the settings or options a way to designate what values remain visible in the window when recording? For example, when doing VO takes, once I've labeled the file and designated the folder location, I only need to see my meters, auto number and marker info during recording. This would greatly reduce the amount of real estate used by the window and I could position it above the montage so as not to obstruct my view of my lanes. Being able to modify this 'workspace' with a shortcut would be icing on the cake.

And...since it's been a while since my last request...I have one more:

Can it also make ice cream??

Thanks as always PG,

Eric
Eric Caver
Audio Editor / Remixer / Radio Production Guru
Sr. Director of Programming/Operations
Premiere Networks/iHeartMedia
Executive Producer - Gospel Traxx w/ Walt Baby Love
Windows 7 Pro 64 bit / PC Audiolabs Rok Box MC 7x (i7) 3.5GHz / RME HDSP 9652 / Wavelab 6-9.5Pro / Cubase 8 Pro / Pro Tools 11 HD / ACID Pro / NI Komplete 11 / Drobos galore (Hitachi HD's) /UAD-2 / Slate Digital beta group

PG
Moderator
Posts: 7000
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Feature request - Record Window Sizing

Post by PG » Wed Mar 06, 2019 7:25 am

What is the likelihood of a modular or reduced record window option?
Did you try to click on the solo button on the Record dialog?

Anyway, a record option per montage track could be a better solution.
Can it also make ice cream??
I add it to my todo list ;)
Philippe

User avatar
djtricky
New Member
Posts: 27
Joined: Wed Dec 29, 2010 9:12 pm
Location: Los Angeles, Ca
Contact:

Re: Feature request - Record Window Sizing

Post by djtricky » Wed Mar 06, 2019 6:14 pm

The size of the record window when you hit the 'Solo' button would be ideal, as long as you have an option to visualize and navigate the montage that you're recording to. That may be the easiest solution. Thanks for considering. Cheers.
Eric Caver
Audio Editor / Remixer / Radio Production Guru
Sr. Director of Programming/Operations
Premiere Networks/iHeartMedia
Executive Producer - Gospel Traxx w/ Walt Baby Love
Windows 7 Pro 64 bit / PC Audiolabs Rok Box MC 7x (i7) 3.5GHz / RME HDSP 9652 / Wavelab 6-9.5Pro / Cubase 8 Pro / Pro Tools 11 HD / ACID Pro / NI Komplete 11 / Drobos galore (Hitachi HD's) /UAD-2 / Slate Digital beta group

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 9 | WaveLab Elements 9”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests