Time Display

Post general topics related to Nuendo 7 here.
Post Reply
User avatar
edenorchestra
New Member
Posts: 33
Joined: Sat Dec 25, 2010 4:35 pm
Contact:

Time Display

Post by edenorchestra »

Maybe I'm missing something, my time display jumps around on Bars/Beats, seconds etc. seem alright. Anyone else seeing this?

https://www.dropbox.com/s/3sdze9wacfhgg ... 2.mov?dl=0
N7.0, MacPro 6-Core 3.3GHz, El Capitan, 24GB, 7TB, RME RayDat

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2647
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: Time Dispaly

Post by Fredo »

As far as I remember, this is on the fix list for the maintenance release.
Very annoying isn't it!?

Fredo

User avatar
edenorchestra
New Member
Posts: 33
Joined: Sat Dec 25, 2010 4:35 pm
Contact:

Re: Time Dispaly

Post by edenorchestra »

Yes most annoying . . how the hell could that have happened . . .

Oh well . . .
N7.0, MacPro 6-Core 3.3GHz, El Capitan, 24GB, 7TB, RME RayDat

User avatar
Keyplayer
Senior Member
Posts: 1341
Joined: Mon Jan 17, 2011 3:09 pm
Contact:

Re: Time Dispaly

Post by Keyplayer »

+1 on really annoying. How soon is that maintenance release?
Nuendo 1.0 - 10 |VST Studio Connect Pro | Windows 10 Pro | Intel i9 - 9900K CPU @ 3.60 | 64-bit OS | 32GB of RAM |RME HDSPe RayDAT | NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Video Card | Euphonix MC Control, 2 Mix & Transport | Xkeys | iConnectivity mi10 MIDI Interface | UAD-2 Octo Core with UAD-1 Legacy Ultra Pak | Isotope RX4 | Melodyne 3.2 | Voxengo Plugins | Real Guitar | B4 II | EZ Drummer | Drumagog 4 | Virtual Guitarist 2 | Korg, Roland, Kurzweil Synths | Apogee Big Ben | 32 Channel Panasonic DA-7 desk | Equator D5 (5.1) & Mackie 824 (St.) monitors | VS-1680 & 880 HDR's |

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest