Issue with MIDI synth track

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
LetitLoad
New Member
Posts: 7
Joined: Fri Aug 10, 2018 9:17 pm
Contact:

Issue with MIDI synth track

Post by LetitLoad » Sat Oct 27, 2018 1:38 pm

I have a synth track that is having a problem playing back. It has just suddenly started doing this and I noticed it when it usually comes in on the second verse of the song. The sound should have been a lot fuller, then I noticed this track suddenly had decided not to play back anymore. Oddly, if I click on the volume meter on the left and hold the mouse button down, I can hear the track. As soon as I release my mouse button, there is no playback. Is there any way to fix this? I can't find any solution to it as it has just started happening randomly and I have not changed any settings...

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 18622
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: Issue with MIDI synth track

Post by Martin.Jirsak » Mon Oct 29, 2018 5:04 pm

Hi,

I'm reading the post for 3rd time already and it's really weird one.

Do you mean MIDI Track? Where is it routed to? Where exactly do you click to fix it (could you send a screenshot and mark the spot)? Do you click the while playback?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest