Page 1 of 1

MediaBay - no sound?

Posted: Sat Jul 14, 2018 2:07 pm
by june11
Cubase 8.5
When selecting audio files in MediaBay, I don't hear their sound. I click on the file, and also on the play button in the previewer below, but no sound.
I have to drag them into Groove Agent to hear what they sound like.
What can I do?
Thanks!
Jan
Schermafbeelding 2018-07-14 om 14.39.28.png
(342.2 KiB) Not downloaded yet

Re: MediaBay - no sound?

Posted: Mon Jul 16, 2018 9:49 am
by Martin.Jirsak
Hi and welcome,

Open VST Connections. In the Studio tab add a Monior 1 bus and route it to your main output. All Cubase previews are routed to this Monitor 1 bus internally. Then open Outputs tab and set the Stereo Out bus to Not Connected (to don't get the output signal twice).

Re: MediaBay - no sound?

Posted: Mon Aug 06, 2018 6:33 pm
by june11
problem solved, thanks a lot Martin!