Page 1 of 1

Set levels when adding FX to tracks

Posted: Fri Dec 02, 2016 12:03 am
by chrisdmcc
When you select a number of tracks and 'add FX to selected tracks' it would be nice to have the option to set the send to -10 or so rather than it defaulting to 0. This could be set in preferences 'default send level'?

Re: Set levels when adding FX to tracks

Posted: Fri Dec 02, 2016 12:54 pm
by Winter Rat
Preferences->VST->Default Send Level = 0; -6; -12; -00

You're welcome.

Re: Set levels when adding FX to tracks

Posted: Fri Dec 02, 2016 10:14 pm
by chrisdmcc
Smashing. Thanks.