AT2020 to UR22mkII interface| No Mic Input Audio

Find topics on computers, studios and music-related hardware.
Post Reply
rei0202
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Jan 23, 2020 2:52 pm
Contact:

AT2020 to UR22mkII interface| No Mic Input Audio

Post by rei0202 »

Hello,
I've been trying to connect an AudioTechnica AT2020 to the UR22mkII interface, but it isn't receiving any input audio from the microphone.
I can hear white noise when the input 1 gain is turned to max (I assume is noise from the interface itself), but no audio from the mic.

Phantom Power is on, USB light is lit. I've gone through the setup instructions in the manual so I dont think Ive done anything wrong...

Any help would be very appreciated. Thankyou

User avatar
Glenn
Member
Posts: 372
Joined: Sun Dec 19, 2010 3:51 am
Location: Oslo, Norway
Contact:

Re: AT2020 to UR22mkII interface| No Mic Input Audio

Post by Glenn »

you need to list what you are doing for anyone to be able to troubleshoot this. it's not like ahhh no input - just press ALT+F4 and it will magically work
Cubase 10.5 PRO latest build, Windows 10 PRO 64bit build 2004, RME Hammerfall 96/52, Ryzen 3900x, Asus X-470 Mainboard 32GB ram, Samsung 970 NVME M.2 PRO, 2x UAD-2 Quad, Benchmark DAC-1, Apogee AD16, Millenia 4 HV3D, SSL XLogic Alpha, Universal Audio LA 610, Focusrite ISA428, Avalon AD2022, Brauner Phantom, Shure, Sennheiser EVO series, AKG C414, Electro Voice RE-20, JZ Blackhole and then some

cds
New Member
Posts: 24
Joined: Mon Dec 17, 2018 10:17 am
Contact:

Re: AT2020 to UR22mkII interface| No Mic Input Audio

Post by cds »

Yeah - could be anything, starting with a broken XLR-Cable (or one with low-quality connectors which don't make contact in the UR sockets" ....
Currently using: Cubase 10 elements, HSO

Post Reply

Return to “Computer/Studio Hardware & Setup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests