Using a M-Audio Midisport 4x4

Find topics on computers, studios and music-related hardware.
Post Reply
pandave
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Jan 10, 2018 2:35 pm
Contact:

Using a M-Audio Midisport 4x4

Post by pandave » Wed Jan 10, 2018 2:44 pm

I am using a M-Audio Midisport 4x4 with Cubase 9.5 on a PC. When I open a midi file I have to manually selet this device for each track. How do I set the Midisport as the default Midi device?

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3620
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: Using a M-Audio Midisport 4x4

Post by JMCecil » Wed Jan 10, 2018 4:07 pm

track presets or project templates.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

roel
Member
Posts: 781
Joined: Wed Jun 27, 2012 2:20 pm
Contact:

Re: Using a M-Audio Midisport 4x4

Post by roel » Wed Jan 10, 2018 10:53 pm

to add to jmcecil's reply: Read before his text: "You have to make..." and behind the text "for yourself". :-)
Cubase 9.x, vienna ensemble pro 5,
Master:laptop Clevo, P771zm, i7 4790S, 16 gig, 2xSSD samsung 840pro/evo, 2x Samsung SSD850 +touch screen
Slave: none, will probably never be replaced because latest processors are powerfull enough
Sound: Motu Ultralite MKIII (usb), Focusrite 18i20, behringer 16 ch mixer
control: Synergy, novation zero SL
vsti: Steinberg, East West, Vienna, Native Instruments, Spectrasonics and a lot of others
hardware: S760, CD3000xl, SY77, studiologic 990, alesis Q88,

Post Reply

Return to “Computer/Studio Hardware & Setup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests