Hardware inserts / mute solo automation

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
User avatar
illusionsong
New Member
Posts: 35
Joined: Mon Mar 07, 2011 11:20 pm
Location: Los Angeles
Contact:

Hardware inserts / mute solo automation

Post by illusionsong » Mon Nov 26, 2012 9:26 am

An issue that has frustrated many users has been the strange behavior that occurs when using group tracks and mute, and solo automation. When tracks are un-soloed other tracks that were automaically muted to fascilitate the solo fail to return to passing audio until their respective mute button is toggled. Other forms of this bug have never been completely eradicated up to now. What are the odds of it having been repaired in nuendo 6 ?

My other hope is that nuendo's ability to remember the routing configurations for hardware inserts between sessions is repaired. Many users have complained about this as well.
J.P.

Computer: Mac 12 Core OS 10.75
Interface: RME Madi Fx
Converters: Orion / Burl B 80
Master Clock: UA 2192
Control Surface: Smart Av Tango
DAW of Choice : Nuendo 5.5 / Wavelab 8

User avatar
illusionsong
New Member
Posts: 35
Joined: Mon Mar 07, 2011 11:20 pm
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Hardware inserts / mute solo automation

Post by illusionsong » Mon Nov 26, 2012 5:45 pm

Any info on whether these issues have been resolved in Nuendo 6 or Cubase 7 ?
J.P.

Computer: Mac 12 Core OS 10.75
Interface: RME Madi Fx
Converters: Orion / Burl B 80
Master Clock: UA 2192
Control Surface: Smart Av Tango
DAW of Choice : Nuendo 5.5 / Wavelab 8

User avatar
illusionsong
New Member
Posts: 35
Joined: Mon Mar 07, 2011 11:20 pm
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Hardware inserts / mute solo automation

Post by illusionsong » Tue Nov 27, 2012 9:40 am

Could one of the moderators please comment on this please?
J.P.

Computer: Mac 12 Core OS 10.75
Interface: RME Madi Fx
Converters: Orion / Burl B 80
Master Clock: UA 2192
Control Surface: Smart Av Tango
DAW of Choice : Nuendo 5.5 / Wavelab 8

User avatar
Sunshy
Member
Posts: 738
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:08 pm
Contact:

Re: Hardware inserts / mute solo automation

Post by Sunshy » Wed Dec 12, 2012 3:46 am

Bump. The hardware inserts issue bugs me. Also, I can't get a proper latency "ping" for my hardware using a UFX.
N 8.3 Cubase 10
Intel Core I7-3930K Sandy Bridge 3.8, 64 GB Corsair RAM, Itel 330 Series SSD Drive for OS, Win 10 Pro 64 bit
RME UFX, UR28M, CC 121, Blackmagic Intensity Pro

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests