Page 1 of 1

Elements: plug-in Chain issue

Posted: Tue May 07, 2013 1:45 pm
by markino
I noticed that my L2 just show up at first launch, leaving an empty space in the plug-in chain window and will not show anymore. (Elements 32 on Win8-64)
Furthemore a fifth slot appears in the Master Section, but does not work.

Not a great issue for me, the pros are more than the cons in this new Elements. I like it.

Re: Elements: plug-in Chain issue

Posted: Tue May 07, 2013 4:43 pm
by PG
The location of the 5th slot is normal. What is not normal is the absence of the Waves GUI. I will try to reproduce. Are you using the latest Waves?

Re: Elements: plug-in Chain issue

Posted: Tue May 07, 2013 7:30 pm
by markino
Hi PG, yes, and I noticed it happens with internal dither as well.

Re: Elements: plug-in Chain issue

Posted: Tue May 07, 2013 7:55 pm
by PG
I can reproduce, this is a WaveLab Elements only problem. Switch off the chain option for the Master Section until this is fixed in 8.0.2

Re: Elements: plug-in Chain issue

Posted: Tue May 07, 2013 9:47 pm
by marcus82
:cry: wavelab elements 8.0.2

Re: Elements: plug-in Chain issue

Posted: Tue May 07, 2013 11:11 pm
by markino
@PG:
Thank you, no problem!